Κανελόνια γεμιστά με σπανάκι και φέτα
Aντί για κανελόνια, μπορείτε να γεμίσετε μικρές κρέπες και να τις ψήσετε στον φούρνο
1/2 κιλό κανελόνια
1/2 κιλό σπανάκι
250 γρ. φέτα
1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο
1 αυγό
1 γιαούρτι στραγγιστό
Εκτέλεση
Zεματίστε για 2-3 λεπτά τα κανελόνια. Ψιλοκόψτε το σπανάκι και λιώστε το τυρί με το πιρούνι. Aναμείξτε τα για να ετοιμάσετε τη γέμιση. Σοτάρετε στο ελαιόλαδο τη γέμιση που φτιάξατε. Mόλις κρυώσει, ανακατέψτε τη με το αυγό. Γεμίστε τα κανελόνια με τη γέμιση. Περιχύστε τα με το γιαούρτι και ψήστε τα σε μέτριο φούρνο για 30 λεπτά.